Kareby IS

Referat

Referat: Bergsjö IF - Kareby IS

Islossning?

Mycket positiva känslor från många håll inför matchen trots att alla kände att vi var tvungna att slå tillbaka då Komarken vann sin måstematch dagen innan.
Vi startar på vanligt sätt och sätter fart och denna gången så lyckas vi efter 1 minut sätta in första målet i Bergsjös mål. Snyggt av Davidsson/Backe som resulterar i att både Oliver och Fors är där och Fors är den som sätter den. Vi fortsätter och spela bra och har ytterligare två frilägen utan att lyckas. Då kommer Bergsjö upp och får en frispark på vår halva (första gången dom är på våran halva med boll i stort sätt). 1-1 efter 9 minuter.... då tänkte nog några av oss "nej inte nu igen. Men Kareby fortsätter spela riktigt fin fotboll den här kvällen (som så ofta förr), och i minut 38 lägger Fors en fin lång till Harry som lägger tillbaka på Ola, in ett inlägg på bortre som Backe plockar ned och spelar in till Harry, 2-1. Dags igen i minut 45, nästan repris... denna gången fin långboll till Harry från Ola som sätter den int till Backe och 3-1. Gokänsla inför pausvilan.

I minut 49 så avgör vi matchen. Återigen bra upp på kanten, Ola lägger fin stickare in till Harry som sätter in den till Oliver och där missar inte Oliver. 4-1 och resten av matchen blir lite böljande fram och tillbaka utan att något av lagen är direkt hypervassa,